VDF Development
Beatrijslaan 6 3550 Heusden-Zolder
E.lode@vdfdevelopment.be

Olerpark - Olen

Kijnigestraat 1, 2250 Olen
Ref: Olerpark - Olen

Residentie Olerpark. 

Dit nieuwbouwproject te Olen bestaat uit 16 wooneenheden. Tien appartementen met terras en zes prachtige nieuwbouwwoningen met private tuin en terrassen. 

Een uniek project door de kindvriendelijke en landelijke locatie met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten, E313 en het centrum met alle voorzieningen. 
Het project beschikt over een uitzonderlijke architectuur waarbij de klant zijn woonst naar eigen keuze kan afwerken via budgetten die voorzien zijn in het lastenboek. Op deze manier kan u uw eigen unieke thuis creëren. Bovendien heeft elk appartement /woning een terras en/of tuin! De oppervlakte varieert van 87 tot 146 m2. Bovendien heeft U de keuze uit appartementen/huizen met 2 of 3 slaapkamers.

Er is ook een ondergrondse parkeergarage voorzien met een ruime fietsenstalling. Bovengronds zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers voorzien. Er is de verplichting om een ondergrondse staanplaats bij aan te kopen. 

Elk nieuwbouwappartement beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, berging, toilet, inkomhal, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer. Deze nieuwbouwapppartementen/-woningen worden hoogwaardig en volledig afgewerkt  via ruime budgetten inbegrepen in de aankoopprijs.

Het project zal tevens voorzien worden van de laatste energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem en aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing. Hierdoor kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen. 

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel en onder de voorwaarden van de wet Breyne.

Meer informatie op:
- woningen: https://www.heylenvastgoed.be/nl/nieuwbouw/olerpark-ben-nieuwbouwwoningen-olen/719
- appartementen: https://www.heylenvastgoed.be/nl/nieuwbouw/olerpark-ben-nieuwbouwappartementen-olen/721